Els artistes emergents protagonitzen l’Indund’Art a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La diada artística de dissabte passat va submergir el municipi sota tota una sèrie de creacions estètiques i sensibles.

La Primera Trobada d’Art Multidisciplinari de la localitat en realitat es va tractar d’una descentralització del certamen que es celebra a Girona des de fa 9 anys. Una experiència com a seu satèl•lit que la directora de l’Inund’Art, Raquel Morón, ha qualificat de “molt positiva”.

La intenció de l’Inund’Art és crear una plataforma d’artistes emergents. En el cas de PLF els creadors que van venir se’ls va valorar per la seva qualitat artística i per la capacitat que tindrien en adaptar-se als espais que els oferia PLF.

Tal com ens explica l’artista Mireia Zantoy, la intenció es fer rodar l’art per tots els territoris i apropar la cultura al carrer.

Al llarg de la jornada es van poder contemplar les diferents exposicions que van fer els artistes pels carrers de PLF, visitar les performances o assistir a diferents actes culturals i populars com la cercavila o les batucades.

Raquel Morón apunta que repetir l’esdeveniment en properes edicions dependrà de l’Ajuntament de PLF i que per la banda de l’organització estan totalment oberts a repetir l’experiència.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics