URGENT

El Museu del Turisme de Calella rep mig milió d’euros més

Compartiu aquesta història

La Direcció General de Turisme de la Generalitat ha atorgat una subvenció de 500.000 euros a l’Ajuntament de Calella per continuar endavant amb el projecte del Museu del Turisme de la localitat.

Aquesta nova subvenció s’ha de sumar a les ja concedides pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional i a la de la Diputació de Barcelona, que suposen el 70% del cost bàsic del Museu.

El consistori de Calella ha comunicat que el nou equipament s’ubicarà a la nau oest de la Fàbrica Llobet-Guri i comptarà amb 1.300 metres quadrats dividits en tres espais.

Una zona de promoció turística, un habitacle dedicat a l’organització Mundial del Turisme i una part central dedicada a tots els àmbits que envolten el món del turisme.

En aquest últim sector es podran trobar diferents sales dedicades als diversos eixos del turisme, com pot ser la seva pròpia història o al món de l’hostaleria i la restauració.

El Museu del Turisme formarà part del patrimoni Cultural de Calella i pretén ser un referent a Catalunya i a l’exterior.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics