URGENT

Comencen les obres de pavimentació a diferents zones de PLF

Compartiu aquesta història

Amb la intenció de reparar l’asfalt d’alguns carrers de PLF, des d’avui ja s’han començat a pavimentar algunes zones del municipi, fet que provocarà el tall d’alguns carrers durant tota aquesta setmana.

El tall més significatiu es produirà al carrer Roig i Jalpí a l’alçada del camp de futbol, ja que es tracta d’una actuació prioritària. L’asfaltat en aquella zona consistirà en renovar la pavimentació del carrer per les zones més malmeses després de les queixes dels veïns.

Com que les obres només afectaran a un dels sentits de la carretera, des de la Policia Local de PLF s’apunta a què per sortir del poble no hi haurà cap problema, però que per entrar s’haurà de fer per la zona de Can Batlle, ja que és el sentit de circulació en el que es començarà a treballar.

En la zona de Mas Pinell, entre el que és la Plaça de les Valls d’Ax i el Casal de l’Avi, també es faran treballs d’asfaltatge

El cap de la Policia Local de PLF, Antonio Carreras avisa de la prohibició d’aparcar en algunes zones.

A més, en el que és el Camí de la Ginesta en l’antiga carretera a Tordera també s’arreglaran els socs més importants de la via.

En canvi, altres obres, com les de l’entrada al Mas Carbó, ja s’han acabat amb la pintada de la línea continua per donar seguretat, ja que la via és molt estreta i poc il•luminada.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics