Els Mossos d’Esquadra continuen els escorcolls als joves que arriben de festa a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant la nit de dissabte el cos policial va dur a terme a l’estació de Blanes una nova operació d’escorcolls amb la intenció de preservar la seguretat dels joves que arriben des de l’àrea metropolitana de Barcelona a la zona de discoteques de la localitat.

Durant els registres es van buscar qualsevol tipus d’armes o drogues. El sotscap de la comissaria de la Selva Litoral, Josep Marco, va consdiera que tot i que la zona de Blanes “no és especialment conflictiva”, s’ha registrat “un petit repunt” dels delictes en els darrers mesos.

De fet, la nit de dissabte va ser la quarta nit en la que la policia realitzava aquesta operació denominada “Via”. Segons han informat els Mossos d’Esquadra, el balanç de l’última nit va ser de deu joves denunciats per possessió de drogues i un per arma blanca. De totes maneres, s’ha de tenir en compte que es van arribar a registrar fins a 150 persones entre els centenars que arribaven en els trens.

Un dels joves que es trobava entre aquests grups vinguts des de Barcelona, Víctor Sadornil, critica el tracte que van rebre per part dels Mossos d’Esquadra:

Tot i que la fase més important es centra en l’arribada dels joves a l’estació de Blanes, el dispositiu policial també vigila la tornada dels joves des de les discoteques fins a l’estació, per tal que no provoquin cap aldarull.

Durant els propers caps de setmana d’estiu, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Blanes continuaran amb els controls de seguretat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics