URGENT

L’alcalde de Pineda formarà part de l’executiva Nacional del PSC

Compartiu aquesta història

La renovada cúpula del Partit dels Socialistes Catalans acollirà entre les seves files a l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, com a representant del Maresme.

Tal com ha declarat en el seu blog personal, Amor apunta que formar part del nou equip del recent Primer Secretari del partit, Miquel Iceta, serà “un repte per contribuir a impulsar noves formes de fer i pensar la política.

A més, Amor convida al partit a fer “una política més propera a la gent”, “des de la proximitat a la vida diària de les persones”.

De fet, el càrrec li ha arribat després de donar suport públicament a Iceta durant la campanya a les primàries del PSC, convidant al ja primer secretari a Pineda i no als altres candidats que es van presentar a les primàries.

Aquest nou lloc d’Amor es sumarà als quatre que ja ocupava fins ara. De fet el seu currículum polític ara ja recull càrrecs com el de President de la Federació de Municipis de Catalunya, Primer Secretari del PSC del Maresme, alcalde de Pineda amb majoria absoluta, Diputat de la Diputació de Barcelona i el flamant nou lloc en l’executiva nacional del partit socialista català.

Més enllà dels càrrecs, Amor continua immers en els escàndols de les dietes de la Federació de Municipis i ja ha rebut crítiques pel seu paper com a líder de l’organització. Tal com ha assenyalat des del programa Els Matins de TV3 el vicepresident de la Federació i alcalde convergent de Mataró, Joan Mora, el president Amor “no ha donat la cara com hauria d’haver fet”, i apunta que “el president està en una posició molt delicada”, entre d’altres crítiques.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics