Calella instal•la la xarxa de Wifi a les seves platges

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Calella ha posat en marxa des d’aquest cap de setmana el primer punt de connexió a internet sense fils a la seva platja.

Aquesta connexió per ara està en període de proves i només funciona a la part central de la costa de Calella. De totes maneres, s’espera que els actuals tres punts de connexió s’ampliïn a 8 al llarg de les dues properes setmanes.

Aquest servei Wifi només estarà obert des de les 9 del matí fins a la una de la matinada. Segons l’Ajuntament, els navegants no podran accedir a les xarxes P2P o similars, les quals s’utilitzen per descarregar i compartir fitxers de música i vídeo, entre d’altres.

La navegació per internet sense fils serà totalment gratuïta i els usuaris que s’hi vulguin connectar ho podran fer accedint des dels seus dispositius en la xarxa pública “Wifi Calella”. Immediatament el navegador requerirà d’un telèfon mòbil on enviar de forma totalment gratuïta el codi PIN a través d’uns SMS sense cap cost per després poder-lo introduir a la contrasenya de la xarxa d’Internet.

Aquest servei d’Internet públic per wifi fa temps que l’estan instaurant molts pobles en els seus carrers i places. A PLF per exemple des del passat mes de març que ja funciona en 8 places del centre i en el Barri de Santa Maria amb l’objectiu d’estendre la connexió al món virtual entre tots els palafollencs.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics