Tordera i Pineda de Mar, entre els 13 municipis que compraran gasoil de forma agregada

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Petronieves, empresa que ha guanyat el concurs públic que va organitzar el Consell Comarcal del Maresme, serà l’encarregada de distribuir els gasoil a 13 pobles de la comarca que participen en aquesta compra agregada.

La idea d’aquest tipus d’adquisició és estalviar diners, ja que es basa en una economia d’escala que pretén comprar de forma conjunta i així al percebre tots els Ajuntaments plegats el gasoil els acaba sortint més barat el combustible.

Entre aquests municipis estan Tordera i Pineda, els quals també participen en aquesta compra conjunta i podran traslladar el gasoil a les seves localitats conforme a les necessitats que se’ls presentin. De fet, l’estalvi en general voreja el 10% que si fessin la compra de manera individual.

Des de fa 8 anys que el Consell Comarcal del Maresme aposta per la compra agregada com a sistema per aconseguir uns preus més competitius en l’adquisició de material, en aquest cas gasoil, o en la contractació d’altres serveis com el de telefonia mòbil o internet.

Segons es defensa des de l’organisme, aquesta economia d’escala beneficia als municipis més petits, ja que no tenen la necessitat d’adquirir grans serveis.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics