Els sindicats dels Mossos critiquen la manca d’agents durant l’estiu a la costa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les organitzacions sindicals de Comissions Obreres dels Mossos d’Esquadra, el Col•lectiu Autònom de Treballadors dels Mossos i un tercer Sindicat de la Policia denuncien la manca d’efectius ala costa en la temporada de vacances.

Un període estival en el que la costa necessita d’un reforç policial que segons els sindicats actualment és insuficient. Segons les organitzacions dels mossos, la prefectura de Policia està venent una imatge “edulcorada” de la situació del cos de seguretat quan organitza dispositius “ostentosos i mediatics”, com el que es va organitzar a l’estació de Blanes per tal de vigilar l’entrada dels joves que arribaven en tren a la zona de festa de la localitat.

Segons critiquen els sindicats, el Pla d’Estiu no és útil, ja que només es tracta d’anar desplaçant als agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius i als antiavalots per tot el territori català fent “milers de quilòmetres setmanals”. I a més, tan bon punt donen les cinc del matí, cada comissaria de la policia ha de fer front a qualsevol emergència amb les patrulles que té disponibles en aquell moment.

Aquesta demanda de més agents ja la va formalitzar l’Ajuntament de Lloret abans de començar la temporada d’estiu davant l’arribada dels milers de turistes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics