El sector turístic confia en l’agost per recuperar els números d’un juliol “fluix”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La pluja del mes de juliol ha passat factura al sector hoteler i recreatiu de la nostra zona. Les fluctuacions de turistes pels pobles turístics veïns no han sigut les mateixes que anys anteriors i això s’ha deixat notar. Per aquest motiu, el sector hoteler confia en el proper agost i així salvar la temporada.

De fet, en el nostre territori el juliol s’ha vist perjudicat per la pluja i l’endarreriment de les reserves per part dels turistes. Uns factors que han provocat que els apartaments quedessin amb unes xifres d’ocupació al voltant del 60% i els càmpings al 70%. Unes dades inferiors a l’any passat.

Per aquest motiu, els representants del sector reconeixen que aquest juliol “ha costat arrencar” i confien tenir un millor agost. A la vegada, apunten cap a una millora dels turistes estatals i esperen que el factor de les reserves d’última hora puguin ajudar-los a recuperar la campanya fins arribar al 85% de l’ocupació hotelera.

En el cas de Blanes, la Festa Major ha ajudat a mantenir les ocupacions hoteleres d’anys anteriors. Unes xifres que com ja hem destacat, no s’han repetit en la resta de pobles veïns.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics