El Consell Comarcal del Maresme subvencionarà el lloguer de pisos buits

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’organisme comarcal ha aprovat un nou projecte d’ajudes que té com a intenció donar diners a les persones que tinguin algun pis buit i el vulguin posar en lloguer en la Borsa de Mediació del Consell Comarcal. A la vegada, els arrendataris també rebran subvencions si lloguen els pisos a través d’aquest programa de l’institució.

Les ajudes econòmiques funcionaran en tres direccions. La primera en subvencionar part dels condicionaments i reparacions puntuals que s’han de fer a l’habitatge per poder-lo tornar a llogar. De fet, aquesta ajuda només va destinada a les persones que ja tenien els seus pisos en lloguer en la Borsa del Consell Comarcal i el volen tornar a oferir a possibles clients.

La segona ajuda en canvi ja va destinada a totes les persones interessades. Aquesta línia de subvenció va dirigida a la tramitació de la cèdula d’habitabilitat, el certificat d’eficiència energètica i part de les reparacions de la vivenda. És a dir, l’ajuda va destinada a pagar la documentació necessària per posar a punt burocràticament el lloguer de les vivendes.

En última opció, el Consell també s’ofereix a col•laborar en la fiança dels lloguers que es tramiten a través del seu programa.

Totes les opcions que es presenten tindran vigor fins a finals del mes d’octubre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics