URGENT

Blanes no utilitzarà el camp dels Pins com a zona d’aparcament gratuït

Compartiu aquesta història

Els contractes amb l’empresa que domina la zona blava, SABA, s’han imposat per davant de les intencions de Convergència i Unió per instaurar un nou espai de pàrquing lliure.

Ahir, en el ple de l’Ajuntament de Blanes, el Govern municipal socialista, Iniciativa per Catalunya – Esquerra Unida i Alternativa, el Partit Popular i la regidora no adscrita van tombar la moció presentada per CiU sobre l’obertura del camp dels Pins com a espai on deixar els cotxes sense pagar.

Tal com van al•legar els partits polítics que van votar en contra, aquesta zona de pàrquing provocaria una competència directa a la zona blava que es va concedir a SABA.

De fet, aquesta empresa controla tota la zona de pàrquing de pagament de la ciutat, i a més té davant de Sa Palomera l’aparcament més car de tota Catalunya. Una concessió a 10 anys a canvi d’1’7 milions d’euros.

Un cop ensorrada la proposta convergent per l’obertura d’aquesta nova zona de pàrquing lliure, el que sí que va sortir endavant va ser l’esmena dels ecosocialistes que van advocar per l’ús ciutadà dels antics camps de futbol. És a dir, que l’espai serveixi per acollir diferents certàmens esportius, d’oci i lleure.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics