La vaga de Renfe i Adif provocarà alteracions en la circulació dels trens entre avui i demà

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El pas dels combois per la línea de la costa es veurà reduït entre avui i demà amb motiu de la vaga convocada pels sindicats ferroviaris de la CGT, la Intersindical i Comissions Obreres.

Amb la vaga, el servei de Rodalies de Catalunya té fixats uns serveis mínims que permetran la circulació del 66% dels trens entre les 6 i dos quarts de deu del matí, i de les 5 a dos quarts de nou de la tarda. Mentrestant, per la resta del dia només circularan un de cada tres trens dels que ho fan habitualment.

De totes maneres, els trens que surten o arriben des de Maçanet o Blanes no tindran afectacions en la seva circulació. En canvi, el tren directe fins a Figueres no circula fins a la 1 del migdia

La vaga, convocada per part dels treballadors de Renfe i Adif, té com a objectiu aturar la segregació del servei públic en quatre empreses ferroviàries amb rerefons liberalitzador i privatitzador, tal com apunten les organitzacions obreres. A més, la convocatòria també va en contra de la reducció del personal i defensa les condicions laborals dels ferroviaris. Segons denuncien els sindicats, Renfe estaria “incomplint aspectes essencials” del conveni col•lectiu i vulneraria els compromisos de mobilitat del personal.

Fins aquest matí s’han complert els serveis mínims.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics