URGENT

Pineda rep més de 116.000 euros per promoure l’ocupació

Compartiu aquesta història

Amb un atur registrat de més de 2600 persones al mes de juny, el consistori de Pineda torna a provar a rebaixar aquesta xifra mitjançant la contractació per part de l’Ajuntament.

Per poder posar en plantilla a 21 persones més en diferents àrees del consistori, l’administració local ha rebut des de la Diputació de Barcelona una subvenció de més de 116.000 euros.

Aquestes persones que ara ja sortiran de les llistes de l’atur s’han de sumar les 8 que ja van ser contractades per un període de 6 mesos a partir del Programa Treball i Formació.

Totes aquestes polítiques d’ocupació es desenvolupen des del Centre Innova, l’espai dedicat per buscar feina a Pineda.

De fet, el Centre Innova al llarg de la primera meitat de l’any ha atès a gairebé 600 persones, 160 de les quals han aconseguit finalment trobar feina.

Totes les persones que estiguin registrades a la borsa de treball poden presentar les seves candidatures a les ofertes de treball dels altres municipis de la província de Barcelona mitjançant la plana web de la Diputació de Barcelona.

Per a més informació, el Centre Innova de l’Ajuntament de Pineda obre tots els matins de 8 del matí a les 15h de la tarda.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics