URGENT

Diablesfolls tornarà a tocar demà a la Sonada de Santa Susanna

Compartiu aquesta història

En el marc de la Festa Major de població veïna, l’agrupació tabalera de PLF tornarà a participar en la concentració de percussió que organitzen els Xiquets de Santa Susanna.

El membre de Diablesfolls, Sergi Perpinyà, ens explica que els Xiquets van ser el primer grup a convidar-los a un acte així, i que si bé la primera vegada els van agafar per sorpresa amb el nivell dels estàtics, enguany ja s’han preparat per oferir un bon espectacle:

L’acte, que acollirà a més d’un centenar de percussionistes arribats des de territoris de més enllà de la comarca, s’iniciarà demà a 2 quarts de 10 del vespre al Parc del Colomer, i des d’allà es començarà una cercavila fins a la plaça de l’Ajuntament.

Un cop arribats davant de l’edifici del consistori, tots els grups tornaran a repetir els seus estàtics, que consisteixen en mostrar al públic una coreografia de música i dansa.

Aquest tipus de trobades percussionistes es van celebrant alternativament cada cap de setmana en una població diferent, i segons apunten els grups tabalers, cada vegada s’organitzen amb una major freqüència per la zona de l’Alt-Maresme.

Tal com explica el membre dels Xiquets, Xavier Puig, a banda de la Sonada 2014, la Festa Major de Santa Susanna també comptarà amb més actes acompanyats pels tabalers de la vila:

La Festa Major de Santa Susanna s’allargarà fins al dijous vinent, amb el Castell de Focs Artificials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics