URGENT

Malgrat donarà aquest vespre el tret de sortida oficial a la Festa Major de Sant Roc

Compartiu aquesta història

El Parc de Can Campassol s’omplirà aquets vespre cap a dos quarts de nou per presenciar el pregó de Festa Major, enguany a càrrec de la companyia teatral Els Carotes.

Aquest grup oferirà un espectacle de teatre i acrobàcies on s’anirà recreant la vida i obra de Sant Roc, patró de Malgrat.

Però abans i després del pregó també hi hauran altres activitats, com la tabalada a la plaça de l’església que anunciarà l’arribada de la festa gran, o el Correfoc, que a partir d’un quart d’onze cremarà els carrers de la vila.

La Festa de Sant Roc novament ha hagut d’apretar-se el cinturó i apostar per l’austeritat. De totes maneres, les activitats més consolidades com la cursa del Miner de Ferro, la gimcana nocturna, o la Festa dels Empestats tindran l’èxit assegurat, ja que el període d’inscripcions en alguns dels casos s’ha hagut de tancar abans d’hora.

La baixada de carretons en la seva quarta edició tornarà a canviar de ruta, i enguany tindrà els carrers d’Enric Granados i Doctor Marañón com a escenari principal.

Tampoc cal oblidar els espectacles tradicionals, com la trobada de gegants, la cantada d’havaneres, la trobada de puntaires, el ball de festa major o les diferents cercaviles que recorreran el poble.

Per als més joves de Malgrat, les Barraques d’enguany s’amplien a tres nits, coincidint amb el segon cap de setmana de les festes, i es tornaran a celebrar a les pistes d’atletisme municipals.

Els actes de la Festa Major de Malgrat s’allargaran fins el diumenge 17 d’agost.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics