Calella aplega en una exposició artística algunes obres que es donaven per desaparegudes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’exposició “Cal•ligrafies”, situada a la sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell, a la Plaça de la Vila de Calella, mostra al públic una selecció de peces aportades pels col•leccionistes privats de la localitat.

D’aquesta manera, el comissari de l’exposició, Jordi Alcaraz, anomena al recull d’objectes artístics com una “col•lecció de col•leccions”.

De fet, la sala de Calella acollirà peces pictòriques de Miró, Goya o Picasso entre d’altres artistes d’igual renom, juntament amb talles romàniques o gravats de segles enrere. A més, fins i tot es mostren alguns dibuixos que s’han descobert fa poc temps de l’artista Nicolau Raurich i que el Museu Nacional d’Art de Catalunya ja donava per desapareguts.

La fusió de les col•leccions privades, algunes de les quals mai havien vist la llum, conforma finalment un recorregut en el temps mitjançant els diferents escrits cal•ligràfics, peces escultòriques i pintures dels artistes més importants de la història d’Espanya.

L’exposició romandrà oberta de dimarts a dissabte, de 6 de la tarda a 2 quarts de deu del vespre, i els diumenges i festius d’onze a dues del matí, fins al 31 d’agost.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics