Pineda obre un nou pàrquing de pagament

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Pineda ha posat en marxa aquesta setmana un nou espai de zona blava on poder aparcar. Aquest pàrquing és cobert i està situat a l’antiga nau dels Tallers Comas, situada al carrer Joan Maragall.

L’aparcament té espai per acollir fins a 25 vehicles i busca complir amb l’objectiu de millorar l’oferta d’estacionament en la zona del centre de la Vila, principalment entre els veïns i comerciants de la plaça Espanya, la plaça de les Mèlies i els carrers adjacents.

El nou espai on deixar el cotxe formarà part de la zona blava de Pineda, pel que si es vol deixar qualsevol vehicle, de 8 del matí a 10 de la nit s’haurà de treure el tiquet al parquímetre situat en la mateixa cantonada del carrer.

Si bé el pàrquing és de pagament fins a les 10 de la nit, després la nau romandrà oberta fins a mitjanit de forma gratuïta fins que tanqui. Aleshores, si algun vehicle es queda aparcat a l’interior de la nau, aquest serà sancionat amb una multa i el seu propietari no el podrà retirar fins a l’endemà.

De fet, aquest pàrquing arriba després de la polèmica de l’estiu passat quan l’Ajuntament de Pineda tenia la intenció d’ampliar el nombre de places de pàrquing a partir de la reforma a la Plaça Espanya, on es volia acabar substituint la pista de bàsquet per deixar més espais als cotxes.

Finalment, però, el consistori es va acabar fent enrere i únicament va ampliar les zones d’esbarjo i de terrasses, amb una conseqüent reducció del trànsit al voltant de la plaça i l’eliminació de la pista de bàsquet.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics