URGENT

El Consell Comarcal del Maresme contracta a 34 persones aturades

Compartiu aquesta història

En el marc del programa “Treball i Formació”, l’organisme comarcal a posat en nòmina a més d’una trentena d’aturats per a què treballin en els diferents consistoris del Maresme.

Entre aquests Ajuntaments es troba el de Tordera, una administració local que servirà per a què aquestes persones aturades millorin la seva experiència professional i rebin formació per al futur, ja que el contracte només s’allargarà fins al gener.

De fet, Tordera és el tercer municipi de la comarca amb la taxa més alta de persones a l’atur, amb unes xifres que superen el miler i mig de veïns sense feina.

Aquest programa per fomentar el treball està impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya. Un projecte similar al de la Diputació de Barcelona, que també subvenciona als Ajuntaments per a que contractin persones que estan desocupades.

Per exemple, des de la Diputació es van atorgar a l’Ajuntament de Pineda més de 100.000 euros la setmana passada. Amb aquests diners, el consistori pinedenc provarà de contractar a 21 persones més, que es sumaran a les 8 que ja va contractar a partir del programa “Treball i Formació”.

Si bé Tordera era la tercera població del Maresme en tenir la taxa d’atur més alta, Pineda es posiciona per davant en aquesta llista d’aturats, registrant fins a un de cada 5 veïns sense feina.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics