La Festa dels Copatrons de Blanes comptarà amb un 20% més de pressupost

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

També coneguda com la Festa Major Petita, la vila de Blanes celebra el dia dels seus dos patrons: Sant Bonòs i Sant Maximià, amb un augment en la partida econòmica. Fins a 12.000€ destinaran l’Ajuntament i les entitats a organitzar les jornades festives que s’allargaran fins al diumenge.

Si bé la setmana passada ja es va celebrar la Travessia Popular pel Port de Blanes, oficialment és avui quan es dona el tret de sortida a la festa amb el gruix d’activitats.

Aquests actes estaran vinculats principalment amb els costums tradicionals del que era el poble de Blanes, tot i que s’han incorporat noves activitats i s’han consolidat aquelles novetats que l’any anterior van rebre una bona resposta.

Enguany, la principal novetat serà el Concert Jove que es farà divendres a la Plaça dels Dies Feiners, on actuaran dues formacions musicals.

A més, aquest vespre també hi haurà havaneres amb rom cremat al Banc dels Músics del Passeig del Mar. El mateix escenari que ocuparà diumenge la Cobla de Palafolls per oferir el seu recital.

Més enllà de les tradicionals cercaviles, les caminades, o el ball de Festa Major, enguany el sopar popular que tanca la Festa Major Petita estarà marcat per la re-edició de l’Aplec de l’Amor amb “DeuDeVeu”, la coral guanyadora del concurs Oh Happy Day de TV3. Com que per la Festa Gran es va haver de suspendre per culpa de la pluja, l’organització i la coral han pogut arribar a un acord per oferir l’espectacle a la mateixa sorra de la Cala Sant Francesc.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics