La Festa Major de Tordera agafa l’empenta final aquest cap de setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Si bé els actes de la Festa Gran de la població veïna ja van començar fa dies, és aquest cap de setmana quan es concentra el gruix d’activitats.

De fet, aquest vespre es celebra la segona nit de barraques a la plaça de l’Església amb quatre formacions musicals diferents.

Demà durant tot el dia hi haurà una campanya de donació de sang especial amb motiu de les festes, i s’espera recollir donacions especialment dels grups sanguinis B- i AB-, ja que els seus nivells actuals són molt baixos.

Ja demà al vespre s’inaugurarà una nova edició del tradicional Cercatasques amb la xaranga Damm-er i la Colla de Diables de Tordera. De fet, avui és l’últim dia per poder recollir el tiquet pel Casal de Joves.

Després del Correfoc de dissabte a la nit i l’espectacle pirotècnic final a la Plaça de l’Església, des del balcó de l’Ajuntament es donarà el Pregó de Festa Major, enguany a càrrec del Club de Futbol de Tordera, que celebra el centenari de la seva fundació.

 

Finalment, la nit es tancarà amb l’última sessió de barraques, però no serà l’últim acte de la Festa Major.

Diumenge a la nit s’enlairarà el castell de Focs Artificials sobre el cel de Tordera i dilluns es proclamaran la nova pubilla i l’hereu de la vila en la penúltima nit de ball, ja que la Festa no s’acabarà fins al Sopar Popular precedit d’orquestra de dimarts.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics