Sant Genís celebrarà aquest cap de setmana les festes del nucli històric de la vila

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir de demà el bressol de PLF, Sant Genís, celebrarà la Festa Petita de la població.

Aquesta sèrie d’actes tenen com a objectiu aplegar als habitants del nucli històric al voltant d’una sèrie d’activitats destinades per a totes les edats.

Les festes s’iniciaran amb una xocolatada amenitzada amb animació infantil dissabte al voltant de les 5 de la tarda, i ja a la nit es celebrarà el sopar popular a càrrec de la Masia Can Gibert. Un sopar pel qual s’han venut més d’un centenar de tiquets. De totes maneres, aquelles persones que no hagin pogut comprar el tiquet sí que podran assistir lliurement al concert posterior amb música en viu.

Ja diumenge a dos quarts d’una tindrà lloc a l’Església de Sant Genís l’Ofici Solemne amb la presència del Bisbe de Girona i la Coral Palatiolo, que cantarà la missa. Tan bon punt l’acte religiós finalitzi, la Cobla de PLF oferirà una audició de Sardanes.

La Festa Petita de PLF posarà el punt i final a les vuit del vespre amb la cantada d’havaneres i el rom cremat per a tots aquells assistents que en vulguin tastar.

En cas de pluja, l’Associació de Veïns de Sant Genís ha anunciat que tots els actes que es farien a l’aire lliure es durien a terme a l’interior del local social.

Si bé les festes es desenvoluparan al llarg del cap de setmana, tot el poble de PLF tancarà el seus comerços dilluns amb motiu de la jornada festiva.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics