URGENT

La instal•lació del Gas Natural a Mas Carbó continua a bon ritme tot i algun ensurt

Compartiu aquesta història

Des de l’inici d’aquest estiu la companyia Gas Natural esta fent la instal•lació de la xarxa del servei d’hidrocarburs a la urbanització de Mas Carbó.

Per dur a terme aquestes canalitzacions la companyia ha hagut d’obrir les voreres dels carrers de tota la urbanització i fer passar els nous conductes de gas per sota de l’asfalt.

Unes obres que, de fet, han comportat més d’un ensurt als treballadors. Si bé els obrers disposen de detectors especials per esbrinar les canalitzacions que passen per sota del paviment, en algun parell d’ocasions ja han fet esclatar la xarxa de distribució d’aigua al ser malmesa amb l’excavadora.

Uns danys que, segons els treballadors, van arribar a provocar uns escapaments d’aigua en forma de guèiser de més de 5 metres d’alçada i que van deixar a la urbanització sense aigua durant unes hores.

Tot i això, les obres continuen a bon ritme i el regidor d’Urbanisme de PLF, Josep Rueda, explica com els veïns del Mas Carbó finalment podran disposar del servei de gas natural a les seves llars:

Aquells que no vulguin conectar-se a la xarxa de gas naturalment podran continuar amb els serveis de gas butà o amb la xarxa d’electricitat que feien servir fins ara.

La inversió de les obres és completament privada i s’espera que cap a al tardor tot Mas Carbó ja pugui disposar del servei a les seves cases.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics