La lluita contra l’ELA no recapta les donacions esperades a Catalunya

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El viral d’aquest estiu que consisteix en llançar-se un cubell d’aigua gelada per sobre per tal de donar recolzament als malalts d’esclerosis Lateral Amiotròfica, també coneguda com a ELA, no està recollint els diners esperats.

Així ho constaten els 12.000 euros que ha rebut en donacions la Fundació Miquel Valls amb seu a Calella. Aquesta organització que lluita contra la malaltia de totes maneres es mostra satisfeta amb la campanya.

Segons recull La Vanguardia, la fundació veu positiu el fet que als Estats Units s’hagin recaptat 70 milions de dòlars, ja que si es pot trobar la solució a l’estranger, la medicina podria arribar al nostre país poc temps després.

De totes maneres, la fundació espera que la solidaritat vagi més enllà dels 12.000 euros recaptats fins ara, ja que cobrir els 700.000 euros de pressupost no és senzill, tal com constaten els responsables.

Si bé el fet de llançar-se el cubell d’aigua per sobre i després penjar-ho a les xarxes socials pot donar visibilitat a la campanya, s’ha de tenir en compte que el repte també consisteix en solidaritzar-se econòmicament amb l’ELA i fer una donació.

En el cas català, la Fundació Miquel Valls atén a unes 350 famílies de les 400 afectades que hi ha a Catalunya per l’ELA.

A la plana web de Ràdio PLF es poden trobar els números de compte per fer les col•laboracions.

 

La Caixa: 2100 – 3422 – 16 – 2210103820

Catalunya Caixa: 2013 – 3288 – 90 – 0200041929

BBVA: 0182 – 1615 – 22 – 0201676803

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics