PLF redueix novament l’atur, tot i l’augment que s’ha produït a Catalunya

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La nostra localitat encadena un nou mes baixant la seva taxa d’aturats. Si bé aquesta vegada només una única persona ha aconseguit trobar feina en comparació al mes de juliol, la xifra serveix per contemplar com la borsa d’aturats continua desinflant-se.

De totes maneres, les dades que s’han recollit a Catalunya poden servir per veure com a finals d’estiu els contractes temporals finalitzen i el nombre d’aturats creix. Per tant, és probable que la lenta tendència a la baixa que acumula PLF en el nombre d’aturats es reverteixi en els propers mesos.

Tot i així, si bé enguany hi ha a PLF 676 persones aturades, a l’estiu passat hi havia fins a 100 persones més sense feina.

Aquesta lleu tendència mensual a la baixa també s’ha repetit en les municipis veïns, com Malgrat, que veu com la seva població recupera 3 persones més al mercat laboral.

En el cas de Santa Susanna, la taxa d’aturats s’ha congelat a l’agost i continua amb 218 persones sense feina, les mateixes que al juliol.

Simultàniament, Pineda veu com de mica en mica els seus veïns van trobant feina, tot i que actualment sigui una de les poblacions del Maresme més castigades: fins a 2.534 pinedencs busquen feina.

El punt negatiu el conformen les poblacions de més al nord de PLF. En el cas de Tordera la seva dilatada borsa d’aturats continua creixent i ja es situa en els 1.524 parats. Mentrestant, Blanes suma 16 persones més a les Oficines del Mercat de Treball.

A tot el territori del Maresme els mercats de treball s’han mogut en tendències similars, i la comarca baixa el seu nombre d’aturats en 15 persones. Per tant, a dia d’avui hi ha 35.644 persones en busca d’un lloc de feina a tot el Maresme.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics