Entra en vigor la integració tarifaria de Rodalies de Girona

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir d’avui dilluns, es posa en marxa aquesta integració que suposa que els usuaris podran viatjar amb bus i tren usant un sol títol. Aquesta millora, que s’estendrà progressivament, abasta en una primera fase 10 municipis, els que formen part de l’ATM de Girona i que inclouen Maçanet, Sils, Caldes de Malavella, Riudellots, Fornells, Girona o Celrà entre d’altres.

L’àmbit ferroviari del sistema tarifari integrat de Girona abasta la línia de rodalia RG1 i el Servei Regional R11 en el tram comprès entre aquestes 10 estacions. Hi és vàlida tota la gamma de títols integrats de l’ATM: des de la T-MES , la T-50/30, la T-10, o la T-12. També seran vàlids els descomptes oferts sobre els títols T-MES a les persones membres de famílies monoparentals i famílies nombroses, així com a les persones en situació d’atur.

Per utilitzar aquest sistema integrat caldrà validar el títol cada vegada que s’iniciï un viatge mitjançant els lectors ubicats als autobusos o a les andanes de les estacions de tren. També caldrà validar-lo en fer un transbordament, excepte en els de tren a tren, on no serà necessari validar novament el títol de transport a l’estació d’enllaç que es faci servir.

El període de temps de què es disposa per fer el transbordament és d’1 hora i 15 minuts per als títols de transport d’1 zona i s’incrementa en 15 minuts per cada zona addicional.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics