URGENT

Rescaten el cadàver del jove que feia pesca submarina sense bombolla a Blanes

Compartiu aquesta història

 

Els equips de salvament han recuperat aquest diumenge al vespre el cos del noi de 23, i veí de Lloret, que ha mort a Blanes mentre feia pesca submarina.

El jove mort, que no tenia gaire pràctica en submarinisme, feia pesca sense ampolles d’oxigen amb dos amics a la cala Sant Francesc, de Blanes. Dos nois es van submergir mentre el tercer es quedava a la barca. Un dels seus companys va veure que no pujava a la superfície i que, per causes que no se saben, s’havia quedat al fons. De nou es va submergir i va veure el cos del noi al fons, i pres d’un atac de pànic, segons apunten algunes fonts, va sortir de l’aigua per avisar als equips de rescat.

Cap a 2/4 de 8 del vespre Salvament Marítim ha alertat al grup Especial d’Activitats Subaquàtiques de la Guardia Civil que s’han desplaçat a Blanes des de l’Estartit. Cap a les 10 del vespre van poder rescatar el cos sense vida del jove a uns 10 metres de profunditat.

Després de l’aixecament del cadàver, el cos ha estat traslladat a l’Institut de Medicina Legal de Girona on avui se li practicarà l’autòpsia.

En les tasques de recuperació del cos també hi van participar efectius de la Creu Roja, Policia Local i Protecció Civil de Blanes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics