Rescaten el cadàver del jove que feia pesca submarina sense bombolla a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Els equips de salvament han recuperat aquest diumenge al vespre el cos del noi de 23, i veí de Lloret, que ha mort a Blanes mentre feia pesca submarina.

El jove mort, que no tenia gaire pràctica en submarinisme, feia pesca sense ampolles d’oxigen amb dos amics a la cala Sant Francesc, de Blanes. Dos nois es van submergir mentre el tercer es quedava a la barca. Un dels seus companys va veure que no pujava a la superfície i que, per causes que no se saben, s’havia quedat al fons. De nou es va submergir i va veure el cos del noi al fons, i pres d’un atac de pànic, segons apunten algunes fonts, va sortir de l’aigua per avisar als equips de rescat.

Cap a 2/4 de 8 del vespre Salvament Marítim ha alertat al grup Especial d’Activitats Subaquàtiques de la Guardia Civil que s’han desplaçat a Blanes des de l’Estartit. Cap a les 10 del vespre van poder rescatar el cos sense vida del jove a uns 10 metres de profunditat.

Després de l’aixecament del cadàver, el cos ha estat traslladat a l’Institut de Medicina Legal de Girona on avui se li practicarà l’autòpsia.

En les tasques de recuperació del cos també hi van participar efectius de la Creu Roja, Policia Local i Protecció Civil de Blanes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics