La Diada marca el final d’una Festa Major passada per aigua

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La pluja ha estat la vertadera protagonista de la Festa Major d’enguany a PLF. Molts actes previstos s’han hagut de suspendre per culpa del mal temps.

Les dues nits d’actuacions de l’AlterFesta i els concerts de la pista exterior del Palauet tant de divendres com de dissabte es van suspendre. D’altres activitats es van canviar de lloc. És el cas de l’actuació de Glaucs o la proclamació de la pubilla.

A més la pluja va amenaçar la celebració del pregó, que finalment es va fer endarrerir una hora sobre l’horari previst o la cursa de Ràdio Palafolls, que es va fer sota una pluja persistent, minvant notablement la participació de corredors.

També els aiguats van fer que els sopars a la fresca de divendres i dissabte patissin una davallada d’afluència de visitants, obligant als organitzadors a ampliar els dies de celebració per tal de poder recuperar la inversió.

Per tot plegat s’han sentit veus que critiquen la manca de previsió de la comissió organitzadora a l’hora de tenir un plaB en cas de pluja.

En aquest sentit la regidora de Festes de PLF, Dolors Agüera explica que les programacions es fan a l’aire lliure per la gran afluència de gent i que canviar-ho a última hora és complicat ja que implica més muntatges acústics o l’elaboració de projectes d’autoprotecció.

Més enllà de la pluja i de les anulacions, Agüera explica que la valoració de la festa ha estat positiva.

Passats els episodis de pluja, la Festa Major es va poder celebrar normalment amb notable èxit de participants en les nombroses activitats programades enguany. Un any en el que el calendari ha obligat a adoptar unes dates poc habituals, ja que el dia 8 de setembre, el que normalment marca l’inici de la festa, enguany marcava el final dels actes propis de la Festa Major, a l’espera dels actes de la Diada, que tanquen l’estiu a la nostra localitat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics