URGENT

Gospel Viu actuarà en un acte solidari al Liceu al costat de Maria del Mar Bonet, Blaumut o Moncho

Compartiu aquesta història

El proper dimecres dia 24, dia de la Mercè, la formació local actuarà al Gran Liceu en el marc d’una gala solidària que vol recollir fons per l’Aliança Humanitària per a l’alimentació infantil de la Creu Roja de Catalunya.

Amb els diners recollits a la gala, que es presenta sota el lema de “100.000 àpats per als nostres nens”, es vol actuar en aquelles famílies en situació de risc d’exclusió social. Segons la pròpia Creu Roja, al nostre país hi ha una taxa propera al 30% de nens en risc de pobresa.

Per lluitar contra aquesta realitat s’han congregat un bon grapat d’artistes de casa nostra. Més enllà dels Gospel Viu de PLF, també hi actuaran el cantant de boleros Moncho; l’artista mallorquina Maria del Mar Bonet, el grup revelació dels últims anys Blaumut i el cantant i actor Andreu Rifé.

El final de l’acte es reservarà al grup coral de PLF que oferirà part del seu repertori en un escenari en el que ja han actuat anteriorment.

L’organització, durant el transcurs de la gala, presentarà la campanya dels aliments que es promociona amb el concert.

La gala tindrà lloc al Gran Teatre del Liceu dimecres de la setmana que ve ea partir de 2/4 de 9 del vespre.

Les entrades es poden comprar a Ticketmaster.es a partir dels 14€. A més hi ha haurà oberta una fila zero per a tot tipus d’aportacions.

Aquest serà el segon any que el Club Rotary Caldes de Montbui organitza aquesta campanya “100.000 àpats per als nostres nens”

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics