L’ajuntament crearà una casa d’entitats en una nau industrial

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El consistori ha llogat un ampli local al polígon de Can Baltasar i a peu de la carretera de Blanes. Es tracta d’un local, prop de la benzinera, que en el passat havia acollit una empresa de materials per a la construcció i recentment una botiga de mobiliari i complements per a la llar. El destí d’aquesta nau industrial, dividida en magatzem i l’antiga botiga, és acollir una casa d’entitats on es concentraran les activitats de diferents associacions i entitats de PLF. Diu la regidora de cultura, Dolors Agüera que es vol apostar per les entitats dotant-les d’un espai propi per poder treballar.

En aquest sentit es preveu que els la colla de diables de la nostra vila, el cos de Protecció Civil, els Geganters i la comissió de reis i carnestoltes tindran la seva seu i el seu local en aquest espai, que ja és a mans del consistori i que ara caldrà arranjar per poder encabir aquestes entitats locals.

Fins ara aquestes entitats tenien repartida la seva activitat en diferents espais del nostre municipi i guardaven el seu material a la fàbrica el Forroll del barri de St. Lluís.

A banda de les citades associacions locals, la nova nau industrial també acollirà la brigada municipal, l’encarregada de les obres de petit format que assumeix el consistori així com el manteniment de les instal•lacions municipals. La brigada, ara com ara, té la seva seu a la fabrica el Forroll i es traslladaria en breu a la seva nova ubicació.

De tota manera no hi ha data de trasllat de les entitats a aquest nou emplaçament.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics