URGENT

Bioiberica participa en la creació d’una llet dissenyada per a esportistes

Compartiu aquesta història

Ahir es va presentar a Madrid un nou producte especial per als esportistes. Es tracta d’un producte làctic que protegeix i preserva les articulacions gràcies a un ingredient produït per Bioiberica i que és ric en àcid hialurònic, polisacàrids i col•lagen.

La llet la comercialitzarà Central Lechera Asturiana i la marca d’esportistes Sport Life, que s’han unit a l’empresa palafollenca per desenvolupar aquesta beguda que ja es comercialitza

Es calcula que 1 de cada 3 esportistes té problemes a les articulacions i més concretament als genolls i és que la pràctica regular d’esports com el running provoca micro traumatisme que acaben degradant els teixits articulars, accelerant el seu desgast i provocant l’aparició de molèsties.

Bioiberica explica que un cop vista aquesta realitat van voler desenvolupar un ingredient que ajudes a prevenir aquests traumatismes i que es pogués incorporar a productes de consum diari.

Fruit d’aquest investigació de la planta de PLF neix “Mobilee”, l’ingredient que incorpora aquesta nova llet per a esportistes.

Bioibérica es una empresa especialista en artrosi i salut de les articulacions. En aquest sentit, a la seva planta de PLF produeix investiga i desenvolupa fàrmacs i ingredients actius per a millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes articulars.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics