L’Escola d’Adults de PLF consolida la seva oferta i augmenta en alumnes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Amb el nou curs escolar torna també l’Escola d’Adults, el centre de formació continuada especialment dissenyada per a completar la formació formal i homologada pels majors d’edat.

Un any més els cursos d’idiomes, i especialment els d’anglès, són els més sol•licitats. El centre ofereix diferents nivells adaptats a les necessitats dels estudiants.

Rere l’anglès el nivell D de català és dels estudis més demandats. No en va en els últims anys aquest curs compta amb un alt percentatge d’aprovats.

Pel que fa a idiomes, enguany s’han consolidat 2 grups de francès; el d’iniciació i l’elemental.

Un altre dels cursos amb força demanda del centre són els de preparació per a les proves d’accés a Cicles Formatius tant de grau mitjà com superior així com les proves de graduat. Gràcies a aquests cursos molts joves de la localitat s’han reenganxat al sistema educatiu.

Amb els últims anys, l’Escola d’Adults ha consolidat la seva oferta formativa i ha augmentat el nombre d’estudiants gràcies a la trajectòria del centre i al boca orella, com explica la responsable del centre i tècnica d’ensenyament de PLF, Olga Samper.

Aquesta trajectòria a més ha aconseguit atreure l’atenció de persones no només de PLF sinó també de les poblacions veïnes com Fogars, Calella o Blanes.

Els cursos de l’escola d’adults es fan a les Ferreries en horari habitualment de tardes i vespres per permetre la conciliació laboral.

Tota la informació dels cursos i dels horaris d’aquest any els podeu trobar a la plana web de l’Ajuntament o directament a la seu de l’escola, a l’edifici del MiD.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics