Malgrat organitza dos cursos de formació en turisme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Regidoria de Promoció Econòmica de la localitat posarà en marxa dos cursos aquest proper mes d’octubre adreçats a millorar la gestió turística.

El primer dels cursos és, precisament, el de “Gestió i atenció en punts d’informació turístca” mentre que el segon és eñ curs de “Com fer activitats lúdiques i atractives pel Turisme”.

Els dos cursos són de 20 hores de durada i es faran a l’octubre en horari de matí; de 9 a 13h

El curs Gestió i atenció en punts d’informació turística, s’impartirà del 6 al 20 d’octubre els dilluns i els dimecres, mentre que l’altre curs, el de Com fer activitats lúdiques i atractives pel Turisme, s’impartirà del 7 al 21 d’octubre, en aquest cas els dimarts i els dijous.

Segons el nombre d’inscripcions, i si és necessari, tindran prioritat les persones que acreditin haver treballat en el sector del Turisme, tenir el graduat escolar i estar empadronat a Malgrat.

El termini de preinscripcions s’obrirà aquest dimecres i es tancarà a finals d’aquest mes, i s’atendran al Club de la Feina de l’Àrea de Serveis Personals, a les antigues dependències de la policia local a Can Feliciano de dilluns a dijous de 10 h a 13 h. Per formalitzar la preinscripció només cal portar una fotocòpia del DNI.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics