URGENT

Malgrat organitza dos cursos de formació en turisme

Compartiu aquesta història

La Regidoria de Promoció Econòmica de la localitat posarà en marxa dos cursos aquest proper mes d’octubre adreçats a millorar la gestió turística.

El primer dels cursos és, precisament, el de “Gestió i atenció en punts d’informació turístca” mentre que el segon és eñ curs de “Com fer activitats lúdiques i atractives pel Turisme”.

Els dos cursos són de 20 hores de durada i es faran a l’octubre en horari de matí; de 9 a 13h

El curs Gestió i atenció en punts d’informació turística, s’impartirà del 6 al 20 d’octubre els dilluns i els dimecres, mentre que l’altre curs, el de Com fer activitats lúdiques i atractives pel Turisme, s’impartirà del 7 al 21 d’octubre, en aquest cas els dimarts i els dijous.

Segons el nombre d’inscripcions, i si és necessari, tindran prioritat les persones que acreditin haver treballat en el sector del Turisme, tenir el graduat escolar i estar empadronat a Malgrat.

El termini de preinscripcions s’obrirà aquest dimecres i es tancarà a finals d’aquest mes, i s’atendran al Club de la Feina de l’Àrea de Serveis Personals, a les antigues dependències de la policia local a Can Feliciano de dilluns a dijous de 10 h a 13 h. Per formalitzar la preinscripció només cal portar una fotocòpia del DNI.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics