URGENT

Conxita Campoy anunciarà dissabte si es presenta a les properes eleccions municipals

Compartiu aquesta història

Ho farà durant l’Assemblea de militants i simpatitzants dels socialistes convocada aquest dissabte al matí a la seu de l’agrupació i que, a més, comptarà amb la presència del primer Secretari del PSC, Miquel Iceta.

Campoy, que és alcaldessa de Malgrat des del 91, manté l’hermetisme sobre la seva decisió, assegura que per respecte als militants del PSC local. Tot i això, i segons fonts consultades per aquesta emissora, tot sembla indicar que Campoy no encapçalarà les llistes dels socialistes a Malgrat al proper mes de maig, després de fer-ho en els últims 6 comicis municipals.

Fa temps que la decisió de Campoy és sabuda, tot i que dirigents del PSC s’han posat en contacte amb l’alcaldessa per demanar-li que es torni a presentar a les properes eleccions municipals. De fet la presència d’Iceta dissabte a l’assemblea local, avala la importància del feu malgratenc pel PSC al Maresme, on només tenen 5 alcaldies, entre elles Pineda, PLF i Malgrat.

Tot plegat podria haver fet replantejar a Campoy la seva decisió de no continuar en la política local, pel que caldrà esperar a dissabte per saber-ho del cert.

Cal tenir present que Campoy és, a més, membre del Comitè Federal del PSOE des d’aquest estiu a proposta del propi Iceta.

Si finalment Campoy no es presenta, l’assemblea de dissabte obrirà el procés de primàries per triar qui encapçalarà la candidatura del PSC.

Actualment Campoy governa amb un pacte en minoria amb el PP, després d’haver governat amb majoria absoluta o amb pactes amb diferents partits locals en les últimes legislatures.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics