Malgrat es suma a la Setmana per a la Mobilitat Sostenible i Segura

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un any més el municipi programa una passejada i una bicicletada popular. Els actes per commemorar la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura va començar dilluns amb el Dia Europeu Sense Cotxes.

La propera activitat serà dissabte 27 de setembre a les 10 h del matí quan des de l’Ajuntament sortirà la passejada pel Turó d’en Serra i les Mines de Can Palomeres. Tot i ser una passejada popular es recomana als participants portar aigua i calçat còmode.

L’endemà diumenge, es farà una bicicletada que començarà també des de la porta de l’Ajuntament a 2/4 de 10 amb un recorregut que acabarà al Parc Francesc Macià on, com ja és tradicional, hi haurà un circuit de bicicletes. L’activitat acabarà amb una xocolatada per a tothom.

Per altra part, també dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, les escoles Fonlladosa i Vedruna participen en l’activitat Al carrer tots hi pintem, organitzada per la Regidoria de Medi Ambient de Malgrat. Els alumnes d’Educació Infantil d’aquestes dues escoles pintaran els carrers de davant de cada centre durant una hora, el proper dilluns de 10.30 h a 11.30 h.

Altres anys la Setmana per a la Mobilitat Sostenible i Segura incloïa la subhasta de les bicicletes usades i intervingudes per la policia local. Una subhasta, però, que des de fa uns anys es celebra en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que es farà el proper mes de novembre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics