Blanes ja té a punt la 7a edició de la Fira d’Entitats

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest cap de setmana 57 entitats blanenques es donaran cita al Passeig Cortils i Vieta de la localitat. Ho faran en una nova edició de la Fira d’Entitats que es celebra cada dos anys al municipi per tal de promocionar i donar a conèixer la tasca de les diferents associacions de la ciutat. En aquest sentit enguany hi participen més entitats que mai.

L’Ajuntament ha destinat 12.000 € per poder fer aquesta mostra, menys que en edicions anteriors, ja que les entitats realitzen una aportació econòmica pagant-se la connexió elèctrica del seu estand, així com la part proporcional del cost de la xocolatada infantil que es fa el dissabte.

La major part del pressupost s’ha destinat al lloguer i muntatge dels estands, l’equipament de so i llum per a l’escenari, el lloguer de generadors de corrent i el servei de seguretat i control que hi haurà la nit de dissabte per vetllar pel material que quedi dipositat al recinte.

Durant tot el cap de setmana hi haurà prop d’un centenar d’activitats, en set espais diferents, quatre dels quals estan situats al voltant del Passeig de Mar. Al recinte firal, davant dels estands, hi haurà tallers de manualitats, balls o competicions entre d’altres.

A tocar de la Plaça Catalunya s’hi ubicarà un escenari on hi haurà actuacions i exhibicions, mentre que a l’altra costat –a tocar del Carrer Ample s’instal•larà una pista esportiva. Per últim, a la platja del costat del passeig s’han programat activitats com ara batejos subaquàtics o un taller de pilates.

Les xerrades, tallers i la projecció d’un audiovisual es faran a l’edifici de l’Ajuntament. També hi haurà l’escenari del Teatre, on hi ha diverses actuacions programades i, finalment, el Passeig de Dintre, on es jugaran partides de bitlles catalanes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics