URGENT

Blanes acull una desfilada canina per tal d’aconseguir adopcions

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge hi ha el passeig de mar de Blanes acollirà la sisena edició de la Desfilada Canina Solidària, que té com a principal objectiu promoure l’adopció de gossos abandonats que estan al Centre d’Acollida d’Animals de la Selva. La desfilada està organitzada pel Centre Clínic Veterinari Mireia Balliu, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Blanes i el Consell Comarcal de la Selva.

Enguany, la principal novetat ha estat que diversos esportistes d’elit i coneguts personatges han donat suport a la desfilada. La nedadora Gemma Mengual; el corredor d’ultrafons blanenc Xavi Marina; la veterinària del Zoo de Barcelona i del programa de TV3 Veterinaris Vanesa Almagro o el jugador professional de futbol Ivan Balliu; han enregistrat missatges de suport que s’han recollit en un vídeo promocional que s’ha difós aquests dies a través de les xarxes socials i la web de l’Ajuntament de Blanes.

En el vídeo també intervé el personal que treballa al Centre Clínic Veterinari, que expliquen tots aquells al•licients que pot suposar per a una persona compartir la seva vida amb un animal de companyia.

La Desfilada Canina Solidària començarà a quarts d’11 del matí i durarà fins a quarts de 2 i qualsevol persona que assisteixi podrà adoptar a algun dels animals que hi participaran.

Per la seva banda L’Associació d’Amics dels Animals de PLF ja ha anunciat la 4a edició del Canicross de PLF. Serà just d’aquí a un mes, el 26 d’octubre. Una activitat esportiva consistent en una cursa acompanyat amb el seu gos pels camins de PLF. De moment l’única informació que dóna l’entitat és la data de celebració del Canicross, sense indicar quan començaran les inscripcions.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics