Dilluns el ple tractarà el suport al 9N i l’estat de comptes del consistori

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En una sessió extraordinària a les 9 del matí, el ple del consistori es posicionarà entorna la moció que en aquesta última setmana s’ha tracta a la majoria d’ajuntaments catalans. Es tracta d’una moció, presentada per ERC, CiU i ICV EUiA, que vol donar suport a la convocatòria de la consulta prevista pel proper 9 de novembre.

Des del passat dilluns s’estan celebrant plens municipals extraordinaris, o ordinaris, a tot el país, arran de la crida realitzada per l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis a tots els seus ajuntaments adherits.

En total ho tractaran més del 90% de municipis catalans, molts dels quals han aprovat o aprovaran aquest suport a la convocatòria del 9N.

Ahir ho va fer Tordera, on CiU governa amb majoria i Blanes, gràcies als vots d’EUiA, de CiU i el suport de 3 regidors del PSC que va donar llibertat de vot.

El ple municipal de dilluns també ha de servir per aprovar els comptes municipals corresponents a l’exercici del 2013. Així es sabrà si l’any passat es va tancar amb números verds o vermells a l’Ajuntament de PLF.

La sessió extraordinària es celebrarà a les 9 del matí a l’Ajuntament i serà enregistrada per RP, que l’emetrà el mateix dilluns a les 8 del vespre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics