URGENT

Talls elèctrics a St. Genís i Ciutat Jardí aquesta setmana

Compartiu aquesta història

 

La companyia elèctrica Endesa ha comunicat que aquesta setmana farà tasques de manteniment i millora de les línies elèctriques de diferents punts de la nostra localitat. Aquestes tasques obligaran a tallar el subministrament.

En concret demà dimarts els veïns de St. Genís es quedaran sense llum a partir de quarts de nou del matí i durant unes tres hores, segons la previsió d’Endesa.

Aquest tall afectarà també a alguns abonats de la urbanització Mar Costa, però majoritàriament als del carrer nou de St Genís i de St Genís.

El tall de llum més important serà diumenge, quan aquests treballs afectaran a gran part de la urbanització de Ciutat Jardí. Serà a més un tall de fins a 6 hores de durada , segons indica la companyia. Endesa espera poder començar els treballs a les 7 del matí i que s’allarguin fins a la 1 del migdia.

Aquestes reparacions arriben quan molts ajuntaments estan demanant a Endesa i a la seva empresa subcontractada per a les tasques de manteniment i avaries Cobra, que mantinguin el centre de servei que hi ha a PLF i donen cobertura a poblacions tan sensibles com Blanes, Lloret o Tossa. Precisament aquest últim municipi ha aprovat una moció per demanar que aquest tancament no es porti a terme per tal que la qualitat del servei no es vegi afectada en cas d’emergència. Blanes ja va aprovar la setmana passada una moció similar, i d’altres municipis ho podrien fer en breu.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics