Investiguen qui va esbotzar la porta de l’església de Tordera la matinada d’ahir

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La porta principal de l’església de Sant Esteve de Tordera va despertar ahir esbotzada. Els veïns de la plaça afirmen durant la matinada s’havien escoltat cops a l’interior del temple, com si una persona estigués tancada a l’interior i intentés sortir.

Segons les mateixes fonts, els sorolls s’haurien allargat unes 2 hores, fins que l’home, que segons les descripcions seria de mitjana edat, va aconseguir sortir, un cop rebentada la porta de l’església.

Ara la policia local investiga el motius perquè l’home s’havia quedat tancat a dintre l’església. Una de les hipotesis amb les que treballa la policia és que podria tractar-se d’un pidolaire que es va quedar a dormir a dintre de temple i que un cop va voler sortir es va trobar la porta tancada. En aquest punt, hauria utilitzat bancs de la pròpia església per rebentar la porta principal.

La policia local de Tordera està buscant aquesta persona, que segons apunta Ràdio Tordera, ja hauria protagonitzat algun altre incident a l’església en anteriors ocasions.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics