Comença el trasllat de la policia a la nova caserna

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquests dies s’estan transportant aquell material que no és estrictament necessari a l’antiga caserna, com mobiliari i arxius. El trasllat definitiu encara trigarà ja que cal acabar de condicionar l’espai a nivell tecnològic, elèctric i informàtic. Mentre s’acaba d’arranjar aquests aspectes s’ha començat el trasllat de material.

Després de la visita que es va fer durant la Festa Major per mostrar a la ciutadania les noves instal.lacions, ara es farà un acte d’inauguració privat el proper dia 10 d’octubre. Ho ha explicat la regidora de governació, Antònia Petit.

El consistori espera que durant aquest mes s’acabin els treballs d’acondicionament de les instal.lacions de la nova caserna i del jutjat de pau i que el trasllat es pugui finalitzar durant les primeres setmanes de novembre, amb la voluntat que en el proper mes ja estigui en ple funcionament aquesta nova infrastructura situada a la Pl del Forum Palatiolo.

El nou equipament compta amb una recepció per a l’atenció al ciutadà, amb espais més amplies pels agents amb vestuaris, zona de menjador i despatxos per als caporals i per a l’atenció de denúncies ciutadanes.

També hi ha un espai per a reunions.

La part del jutjat de pau inclou les oficines i despatxos del personal i del propi jutge així com una sala d’actes on es celebraran els casaments civils.

RP ja ha entrat a les noves instal.lacions, i podreu trobar un petit reportatge fotogràfic a la nostra plana web per veure com serà aquest nou equipament.

Vestuaris
Vestuaris

ipp ipp ipp ipp ipp ipp ipp ipp ipp ipp ipp ipp ipp ipp ipp

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics