URGENT

Montserrat Carulla, José Corbacho o el Cor Geriona com a plats forts de la nova temporada del teatre de la Selva Sud

Compartiu aquesta història

‘Iaia!’ amb Montserrat Carulla, el musical ‘Lo tuyo y lo mio’, ‘Corbacho 5G’ o ‘Llibert’, són els espectacles més destacats de la nova programació de tardor-hivern 2014 al Teatre de la Costa Brava Sud o el que és el mateix, la tercera temporada conjunta del projecte que uneix les sales de Blanes i Lloret.

Amb un total de 30 espectacles, la nova programació comença aquesta setmana i s’allargarà fins a mitjans de gener, mantenint la fórmula d’oferir al públic com a mínim un espectacle teatral, un concert, una obra infantil i una actuació de l’escena local al mes.

En teatre, les propostes més destacades són el musical Lo Tuyo y lo mio a l’octubre, Pulmons, Sonoritats; Iaia! i Nerium Park al novembre i Corbacho 5G i Llibert al desembre.

En música hi ha l’espectacle “U, set, u, quatre. Segar i Batre”, amb les veus poètiques més rellevants de Catalunya; el Concert de Santa Cecília de la Cobla del Col•legi Santa Maria de Blanes; l’actuació del Cor de Cambra Sota Palau; el Concert de Nadal amb el Cor Geriona ; la 7a edició del Concert d’Any Nou de la VBella Banda i l’espectacle d’òpera per a joves Fem Òpera.

El teatre infantil i familiar aporta de nou qualitat i entreteniment als més petits. En total es podran veure una desena d’espectacles professionals entre Lloret i Blanes.

I com a novetat, Teatre de la Costa Brava Sud programa per primera vegada un espectacle per a nadons L’Arbre de la Vida a finals de novembre a Lloret.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics