URGENT

La nova escola Sa Forcanera no estarà llesta fins al gener

Compartiu aquesta història

Serà la principal novetat d’aquest nou curs escolar a la ciutat. Tot just ara s’estan finalitzant les obres de construcció de la nova escola Sa Forcanera, que s’està fent al barri de Mas Enlaire, a tocar de la carretera d’accés a la Costa Brava.

Segons han informat fonts municipals que recullen el Diari de Girona, la previsió és que els treballs estiguin enllestits el mes de gener de 2015, un any després de l’inici de les obres.

La inauguració de la nova seu del centre escolar -que des que es va posar en marxa està allotjat en barracons a la plaça 11 de Setembre- dependrà dels plans del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, que és qui té cura de les obres. Tot i això, l’Ajuntament de Blanes ja té destinats 15.000 euros en els pressupostos municipals d’aquest any en previsió que s’hagi de fer el trasllat de mobiliari, l’alta de serveis i l’adequació de l’espai.

L’edifici en construcció, d’una superfície de més de 4600 metre quadrats, disposa d’un pressupost de construcció de 2,5 milions d’euros, i preveu tenir dues línies.

Els terrenys on s’està treballant, de més de 10 mil metres quadrats, van ser cedits per l’Ajuntament al Govern català i formen part del Pla Parcial Costa Brava.

Aquest dilluns passat van començar el curs a Blanes 5450 alumnes en els nou centres d’educació infantil i primària de la ciutat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics