Lluís Llach, Pilar Calvo i Valentí Agustí confrontaran idees sobre el futur de Catalunya

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest proper dissabte a les 7 del vespre l’ANC de PLF ha organitzat un acte obert al casal de l’Avi del centre en el que es vol debatre sobre el sobiranisme i la independència.

L’acte rebrà la visita del cantautor Lluís Llach, partidari obertament de la independència del país, al costat de la periodista esportiva Pilar Calvo, també defensora del sobiranisme. A la taula de ponents també hi serà Valentí Agustí, alcalde de PLF i reconegut defensor del federalisme.

La intenció de l’acte és poder mostrar diferents visions del possible futur de Catalunya, ja que més enllà de la possibilitat de fer o no la consulta el proper 9 de novembre, el debat es centra ara ja no tant en la votació, sinó en les opcions que es donen a la consulta.

Aquest és un acte més promogut per l’ANC del nostre poble dins la campanya unitària pel 9N, que el que vol és donar informació i debatre sobre les possibles opcions que es presenten dins la consulta.

En Josep Garcia, membre de l’ANC de PLF explica que l’acte serà una bona oportunitat per debatre sobre aquestes opcions de futur.

A banda de les exposicions els convidats, el públic assistent podrà formular preguntes i participar activament del col.loqui, amb la intenció no de convèncer als ja convençuts, sinó de donar eines i arguments en cada postura per més enllà del 9N.

Llach és un partidari i un activista per la independència. S’ha involucrat i participa activament en les campanyes d’informació i ha participat en concerts, recitals i en l’última diada, en la V de BCN, va actuar en directe.

Pilar Calvo, qui va ser part de l’equip de Futbol a Catalunya Ràdio al costat de Joaquim Maria Puyal o periodista esportiva a TV3, també s’ha destacat en la seva defensa per la creació d’un estat nou, mentre que l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, s’ha declarat no-independentista i ha estat impulsor d’una associació de municipis pel Federalisme. Una entitat, de poc recorregut, que proposava la creació d’una unitat federal amb diferents estats ibèrics, com ara Catalunya o Portugal.

L’acte serà obert i es farà a partir de les 7 al casal de l’avi.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics