URGENT

EUiA proposa unitat política per aturar les retallades i combatre a la dreta

Compartiu aquesta història

 

Aquest divendres la formació, que a PLF es presenta en coalició amb Iniciativa Verds, ha preparat una xerrada amb la presència del seu Coordinador General, Joan Josep Nuet.

L’acte vol tractar la Confluència com a resposta a la crisis.

I és que la formació d’esquerres considera que les crisis econòmica, social i política amenacen els drets bàsic dels ciutadans i que la millor manera d’afrontar el futur és la unitat, la lluita i confluència.

És per això que la Coalició aposta per confluir amb altres actors socials i polítics per acabar amb la dreta i la política de retallades.

Aquesta xerrada segueix l’estela engegada per aquest partit polític fa unes setmanes quan van organitzar una trobada amb entitats locals i partits polítics per començar a treballar el programa electoral de les properes municipals.

Nuet estarà acompanyat pel regidor portaveu de la formació a PLF, Juan Andrés Osorio en un acte que es farà al local Can Batlle a partir de les18h.

Just després del seu acte a PLF, el coordinador general d’EUiA anirà a Malgrat on participarà en una altra trobada. En aquest cas s tracta d’un acte en favor de la consulta convocada el proper 9N per decidir el futur polític de Catalunya.

La trobada, presentada pel regidor malgratenc Jordi Medina, serà a 2/4 de 9 del vespre a la biblioteca de Malgrat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics