25 persones van de pesca a Blanes com a activitat turística

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest any ha estat el primer en el que s’ha posat en marxa a la ciutat el Pescaturisme, una iniciativa de l’Ajuntament i de la Confraria de Pescadors.

En aquesta primera edició, que s’ha fet entre juliol i setembre, han participat un total de 25 persones que han viatjat en alguna de les 14 excursions contractades. Les excursions costaven entre els 95 i 140 euros per persona en funció de la modalitat de pesca.

D’aquest total de 25 persones, la majoria, 13, són i la resta eren turistes que estaven passant uns dies a la Costa Brava. D’aquests 11 visitants de fora, la gran majoria erec russos, però també hi ha hagut de francesos i d’Holanda. Pel que fa al viatge més contractat dels tres tipus d’excursions que es podien fer ha estat la d’arts menors, amb un total de 16 viatgers; set van escollir fer la jornada en un vaixell d’arrossegament i els dos restants en una sonsera.

En aquest sentit, a l’enquesta que es va fer entre els usuaris d’aquesta nova experiència s’ha valorat de manera molt positiva la implicació que han mostrat tots els patrons de les embarcacions que han participat. No tan sols perquè el dia abans es reunien amb els excursionistes per apamar detalls de la sortida, sinó també perquè han aportat un valor humà afegit a l’experiència, donant-los facilitats que han contribuït a què la seva experiència a bord del vaixell hagi estat del tot satisfactòria.

D’altra banda, ahir representants de vuit empreses de tour operadors europeus van fer una visita a Blanes per conèixer els seus atractius turístics i mariners. Tres d’aquestes empreses són del Kazakhstan, tres d’Holanda, i les dues restants provenen de Bèlgica i França. Es tractava d’un viatge de familiarització organitzat per l’Agència Catalana de Turisme.

Durant la seva estada a Blanes, van participar en el Pescaturisme a bord de tres sonseres, en les quals van compartir la jornada laboral dels pescadors.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics