Els treballadors de Cobra denuncien l’empresa per evitar el tancament de la planta de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Els treballadors de l’empresa Cobra Instalaciones y Servicios al nostre municipi, han demanat al jutjat la suspensió cautelar del trasllat que vol fer l’empresa dels treballadors a altres punts de l’Estat espanyol i que suposaria el tancament del centre de Palafolls. Cobra és l’empresa subcontractada per Endesa que s’encarrega del manteniment de les línies elèctriques. Del centre de PLF en depenent municipis tan sensibles com Lloret, Tossa, Blanes o part de l’Alt Maresme.

De fet, aquest tancament del centre palafollenc, ja hauria de ser efectiu a partir d’avui, però avui mateix hi haurà judici, fet que podria fer variar els plans de Cobra de deslocalitzar els llocs de treball de PLF.

L’anunci del tancament d’aquest centre va provocar les queixes dels ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa, que han aprovat mocions per reclamar a Endesa que no se suprimeixi aquest servei. Dijous, responsables de l’empresa, d’Endesa i els alcaldes de Blanes i de Tossa de Mar, Josep Marigó i Gisela Saladich, respectivament, van mantenir una reunió a Blanes per exigir a Endesa que eviti que Cobra tanqui a Palafolls. Endesa, però, només s’hauria compromès a assegurar-se que Cobra compleix el conveni marc, que estableix que el temps màxim per arribar a una avaria és d’una hora. Si es tanca el centre de Palafolls, el centre de referència per solucionar incidències a la Selva marítima seria Begur o Granollers, cosa que, segons els consistoris perjudicaria el temps de reacció.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics