Remunta l’amateur mentre que el cadet i l’alevi es deixen remuntar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Cap de setmana de gols i de remuntades a favor i en contra dels equips palafollenc.

L’amateur suma la 6a victòria de la temporada: 6 de 6. Aquesta setmana s’han imposat al Cal Aguidó de Blanes al municipal de PLF per 2 a 1. Van ser els blanencs els qui es van avançar al marcador ja la segona part. Amoros va igualar el partit al minut 86 i en l’últim minut, Pajuelo va acabar decantant el partit pels palafollencs que sumen 18 punts i continuen com a líder de la classificació. La propera setmana buscaran la 7a victòria a Sils. Els de la Selva són 10s amb 8 punts.

En canvi el cadet no va poder amb Cal Aguido de la seva categoria. Va perdre 4 a3 tot i que al minut 60, els palafollencs dominaven el partit per 1 a 3.

Finalment els blanencs van capgirar el marcador fins el 4 a 3 final. Aquest era el primer partit dels cadets, que van ajornar el seu partit de la setmana passada. La propera jornada jugaran a casa contra el Fornells que ja porta un empat i una victòria en aquest campionat.

Els gols del PLF els van marcar Oscar, Gerard i Ayoub

L’alevi palafollenc també va veure com s’escapava un partit que tenien mig guanyat.

Va ser al camp del Tordera. Els palafollencs anaven per davant al marcador amb un còmode 1 a 4, però els veïns no es van donar per vençuts i van ser capaços de capgirar el marcador fins acabar imposant-se per 5 a 4. Els gols del PLF van ser obra de Marc, Aitor, Alan i Miguel.

La segona derrota de l’equip, que aquesta setmana descansarà.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics