URGENT

PLF prepara una “Fira de Pagesia” pel novembre

Compartiu aquesta història

 

El passat i present eminentment agrícola de PLF ha impulsat a l’Ajuntament i l’ACEP a organitzar la 1a Fira de la Pagesia de PLF que es celebrarà el cap de setmana de l’1 i 2 de novembre.

Aquest certamen està ideat amb dues grans àrees. D’una banda una part més lúdica, amb la presència d’animals de granja o d’exhibicions d’antics oficis o demostracions d’activitats relacionades amb la pagesia, i una 2a banda més comercial on els pugui comprar productes de la terra. Per donar vida a aquesta fira s’ha demanat la col.laboració dels productors locals. Ho ha explicat la regidora de Promoció Econòmica i Festes, Dolors Agüera.

Aquesta fira ocuparà la Pl de Poppi durant les dues jornades, cosa que permetrà mantenir obertes al trànsit les principals vies i carrers del centre de PLF, potenciant així el comerç de la nostra vila. Ja que aquesta fira pretén dinamitzar la zona comercial del centre de la vila.

Aquesta 1a Fira de la Pagesia es suma al llistat de certàmens que organitza PLF i que ha augmentat significativament en els últims anys incorporant fires com la de l’Oracle, la Medieval o les TotCanvi. Segons Agüera, la intenció és que cada mes de l’any hi hagi programada una fira comercial, ja sigui temàtica o d’artesania.

Aquest proper novembre, a banda de la Fira de pagesia es preveu també la Fira d’artesania i complements de Nadal pel dia 29 al centre de PLF.

Segons el consistori, aquestes fires ajuden a revitalitzar el centre de la nostra localitat ja sigui a nivell comercial com també de restauració i de visites de persones d’altres poblacions veïnes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics