Els escolars de Blanes podran veure cinema en català per 4.5€

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Cicle de Cinema Infantil en Català, començarà a Blanes el proper cap de setmana amb la projecció de la pel•lícula “Campaneta, fades i pirates”. El cicle, que té dues edicions: tardor i primavera, es farà els dissabtes dels mesos d’octubre i novembre a les 16’15 h a les sales OCINE de la ciutat amb l’objectiu de posar a l’abast de la població infantil grans produccions cinematogràfiques en versió catalana i a preus molt populars.

Durant aquests dies l’Oficina de Català de l’Ajuntament de Blanes ha fet arribar díptics informatius als escolars dels centres d’ensenyament primari del municipi. Actualment, hi ha més de 3.700 alumnes que fan els seus estudis a les escoles públiques i concertades del municipi.

Aquest cicle és una iniciativa impulsada per la Direcció General de la Política Lingüística del Departament de Cultura que compta amb la col•laboració del Consorci per la Normalització Lingüística (CPNL), els ajuntaments del territori i els cinemes. El cicle de tardor preveu projectar un total de 27 pel•lícules de cinema infantil en català, que sumaran un total de 143 sessions. En aquesta nova edició CINC es programarà en 32 localitats, i els films que es projectaran a Blanes són: Campaneta, fades i pirates, Com ensinistrar un drac 2, Avions 2: equip de rescat, Operació Cacauet. Un pla deliciós! i L’Abella Maia tancarà la temporada de tardor el 15 de novembre.

Des de l’inici, l’any 2001, fins a l’actualitat, el cicle ha comptat amb més de 470.000 espectadors arreu de Catalunya.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics