Calella acollirà els Special Olympics de Catalunya aquesta tardor

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Calella ha signat un conveni amb l’Agrupació esportiva Special Olympics Catalunya, la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts psíquics i la Fundació Agbar per a la realització dels Jocs Special Olympics a la ciutat aquest any,que se celebraran del 30 d’octubre al 2 de novembre de 2014 a Barcelona i Calella,

Del conveni se’n desprèn que l’empresa AGBAR,Aigües de Barcelona aportarà 40.000€ per tal que es pugui fer aquests jocs olímpics de persones amb discapacitat

Les parts es comprometen a consolidar Calella com un referent de l’esport i especialment el de les persones amb discapacitat intel•lectual, ja que la ciutat serà la seu de 9 competicions esportives, acollirà l’acte d’arribada de la torxa i la clausura, oferirà l’allotjament i tindrà el Village olímpic, i s’hi faran programes de salut i voluntariat.

També s’inclou en el conveni la descripció de les necessitats d’infraestructura, instal•lacions esportives, espais i logística que proporcionarà Calella per a la realització dels Jocs.

Entre els punts del conveni també hi ha el de celebrar un nombre important d’activitats paral•leles als Jocs com actes i cerimònies, que converteixin aquest esdeveniment en un projecte obert a tota la ciutadania.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics